Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Επιβεβαίωση για την υπό πώληση Nova, μεγάλη επιστροφή Παπαρίζου

Press@akias: Επιβεβαίωση για την υπό πώληση Nova, μεγάλη επιστροφή Παπαρίζου

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr.

Παρότι η ΕΠΟ δεν ξεφεύγει από την προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία είχε αποφασίσει ο τελικός Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – Άρης, να γίνει στο Πανθεσσαλικό του Βόλου (είτε με φιλάθλους είτε χωρίς) αποφάσισε, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία, να ζητήσει από τις φιναλίστ να απαντήσουν μέχρι σήμερα αν δέχονται να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο.

Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση επειδή στη σύμβαση με την Cosmote TV υπάρχει ρήτρα 100.000 ευρώ αν έναν μήνα πριν την διεξαγωγή του (18 Μαΐου) δεν έχει ορίσει την έδρα διεξαγωγής του.

Το ενδιαφέρον για την πώληση της Nova βρέθηκε στο επίκεντρο όσων είπε ο Νίκος Σταθόπουλος στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο πρόεδρος της BC Partners διέψευσε τα σενάρια περί προχωρημένων διαπραγματεύσεων με το CVC για πώληση της Nova, αφού η BC Partners είναι το fund που ελέγχει τη United Group, μητρική του ολοκληρωμένου παρόχου τηλεπικοινωνιών, αλλά επιβεβαίωσε πως η Nova… ψάχνεται (ως είχε αναφέρει προ ημερών η στήλη).

«Η Nova είναι μία επένδυση που έγινε πριν 2,5 χρόνια. Ξεκινήσαμε αγοράζοντας μόνο τη Νova και μετά από ένα χρόνο που βγήκε η Wind προς πώληση την εξαγοράσαμε. Δημιουργήσαμε το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Είμαστε χαρούμενοι για την εξέλιξη της εταιρείας. Η κερδοφορία έχει αυξηθεί κατά 45% και το λέω διότι όταν εξαγοράσαμε τη Nova, δεν το κάναμε ως BC Partners αλλά μέσω της United Group στην οποία επενδύσαμε προ 5ετίας. Η United έχει πάει εξαιρετικά: έχει τετραπλασιάσει τον τζίρο και την κερδοφορία με  EBITDA άνω του 1 δισ. Είναι φυσιολογικό πως μετά από 5 χρόνια κοιτάμε να αποεπενδύσουμε. Η Nova είναι σε αυτή τη διαδικασία» είπε ο Σταθόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «υπάρχουν δύο δρόμοι: η αποεπένδυση μέσω United ή η μερική αποεπένδυση από μερικές χώρες της United». Ο επικεφαλής της BC Partners ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά απ’ την CVC και από κανέναν άλλο. «Εάν ενδιαφέρεται η CVC, ας το εκδηλώσει στις τράπεζες ή σε εμένα απευθείας. Διαβάζω κι εγώ τα δημοσιεύματα. Μαθαίνω κι εγώ ποιοι είναι οι αγοραστές και τα τιμήματα. Δεν υπάρχει καμία προσφορά απ’ την CVC, από κανέναν», σημείωσε. Καπνός υπάρχει λοιπόν…

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του «The Voice» στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το κανάλι να στοχεύει στην πλήρη ανανέωση του σόου. Ο Σάκης Ρουβάς είπε το «ναι» όμως το ίδιο δεν θα συμβεί με τους Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς για τις δικές τους καρέκλες ο ΣΚΑΪ αναζητά νέα πρόσωπα. Το κανάλι και η Acun Medya επιθυμούν διακαώς να εντάξει στην ομάδα του «The Voice» την Άννα Βίσση και την Πάολα, ωστόσο δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής θετική απάντηση.

Σημειώνεται, δε, πως στην περίπτωση που η Φαίη Σκορδά παραμείνει τελικά στον ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναλάβει η ίδια την παρουσίαση στη θέση του Γιώργου Λιανού.

Η οποία Παπαρίζου, ειρήσθω εν παρόδω, αναμένεται να πραγματοποιήσει μεγάλη στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision καθώς πρόκειται να ανακοινώσει το 12αρι της κριτικής επιτροπής της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό στο Μάλμε.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον β’ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Ζάρι». Μάλιστα, εμφάνιση on stage θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε αναδειχθεί 2η με το «Fuego», επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που υπήρχαν.

Η κλιματική κρίση στην Ελλάδα και η προσαρμογή της χώρας σε αυτή είναι το θέμα που απασχολεί τη «Μεγάλη Εικόνα» που θα μεταδοθεί απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου στις 00:10, στο Mega. H Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, και φωτίζει τη νέα κλιματική πραγματικότητα για τη χώρα και τον τρόπο με τον οποίο επιδρά στην καθημερινότητα των πολιτών και την εθνική οικονομία: από την άνοδο της θερμοκρασίας και της στάθμης της θάλασσας ως τις φυσικές καταστροφές και την αλλαγή της πρωτογενούς παραγωγής.

Η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, που μεταδίδεται απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 22:00, από το ΕΡΤNEWS, παρουσιάζει τις ιστορίες των Ελλήνων ανθρακωρύχων του Βελγίου, μιλώντας με ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά μέσα στις σκοτεινές στοές, αλλά και με τα παιδιά και εγγόνια τους που ενσωματώθηκαν στο Βέλγιο και διακρίθηκαν.

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με ντρόουν κινητοποίησε τους μηχανισμούς ενημέρωσης τριών καναλιών γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενός περίπου στις 12:30 και ενός μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Αντίθετα,  μεγάλα κανάλια συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ένα από τα οποία ήταν μουσικό. Το «Just the 2 of Us» στον Alpha εξακολούθησε το ζωντανό μουσικό διαγωνισμό του, χωρίς κανένα εμβόλιμο δελτίο… Διαβάστε αναλυτικά στο harddog.

Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύχθηκε απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από τις 5 το πρωί της Τρίτης έως τις 5 το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, συμμετέχοντας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας