Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Επιστρέφει το… «Τμήμα Ηθών», κανονικά και φέτος ο «Ιησούς από τη...

Press@akias: Επιστρέφει το… «Τμήμα Ηθών», κανονικά και φέτος ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»!

Τα σημαντικότερα, μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση της στήλης για τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

«Το δίχτυ» αποτελείται από έξι αυτοτελής αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Εκτός από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα εμφανιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Κρανίδη και Αναστασία Γαλερού-Βλάσση.

Στην ουσία πρόκειται για λίγο διαφορετικό «Τμήμα Ηθών» από αυτό που πρότεινε πέρσι ο γνωστός σκηνοθέτης στον ΑΝΤ1 και τελικά δεν προχώρησε λόγω μπάτζετ.

Νέα δεδομένα! Ενώ έχει μιλήσει με το Mega (για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη) η Φαίη Σκορδά βρίσκεται πλέον πιο κοντά στον… ΑΝΤ1 – μετά από δύο χρόνια απουσίας. Διατηρεί πάρα πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τα στελέχη του σταθμού που επιθυμούν να την δουν να επιστρέφει, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Ένας το έγραψε χθες, άλλα 100 σάιτς το πήραν (η γνωστή τακτική του -κατά Πολάκην- «κόπι πάστε»). Ότι η σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» δεν θα μεταδοθεί φέτος από τον ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό έργο του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές τις ημέρες των Παθών προς το Πάσχα εντάσσεται κανονικά όμως στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού. Απλά θα προβληθεί από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το ιταλικό κανάλι RAI το 1977 και θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Ο ΑΝΤ1 παζαρεύει τα δικαιώματα ενός ακριβού ξένου format για το οποίο ιδανικός παρουσιαστής είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Ταυτόχρονα ο σταθμός του Αμαρουσίου φέρεται πρόθυμος, εφόσον προχωρήσει η σχετική συμφωνία, να είναι και συμπαραγωγός στην ταινία του παρουσιαστή και ηθοποιού που θα βασίζεται στα θεατρικά του «Βαφτίσια» και θα πάρει λίαν συντόμως το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη.

Εκκλησιαστικά κανάλια για το Πάσχα ετοιμάζονται να βγάλουν στον αέρα το Mega αλλά και η Nova. Το «μεγάλο κανάλι» μέσα από το υβριδικό Mega Play και το site megatv.com, έχει ήδη στον αέρα μια ξεχωριστή ροή για τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, οι οποίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Κάτι παρόμοιο έχει ετοιμάσει και η Nova, θέτοντας σε λειτουργία το θεματικό κανάλι Nova Πάσχα. Από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα μεταδίδονται ζωντανά και με 7 days catch-up οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, σε σύνδεση με εμβληματικούς ναούς της Ελλάδας, μαζί με την καθημερινή εκκλησιαστική εκπομπή «Οι Μεγάλες Ημέρες της Πίστης» και οικογενειακές ταινίες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την «Αυτοψία». Λίγες εβδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές, η κάμερα της εκπομπής του Alpha ακολούθησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου. Η εκπομπή μεταδίδεται απόψε, Πέμπτη στις 00:15 στον Alpha.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας