Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «μαρτυριάρης» Μπαλάφας, ο Ανδρουλάκης και το… «συνοικέσιο»

Ο «μαρτυριάρης» Μπαλάφας, ο Ανδρουλάκης και το… «συνοικέσιο»

Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό στην πολιτική «πιάτσα» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, βουλευτές και στελέχη των δύο κομμάτων, δεν κρύβουν την αμοιβαία συμπάθεια που επικρατεί μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας. Είναι γνωστό πως είναι διαχυτικός και δεν κρύβει τα συναισθήματά του.

Έτσι, εμφανίσθηκε σε πάνελ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής υπερασπιζόμενος ιδιαίτερα «θερμά» τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της Εύας Καϊλή.

«Αν κάποιος άνοιγε την τηλεόραση και δεν ήξερε ότι ο Μπαλάφας είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα τον περνούσε για πολύ στενό συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη», έλεγαν χθες με νόημα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κουμουνδούρου.

Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ, εξακολουθούν να λένε δημόσια το γνωστό «ποίημα» πως «δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν».

Αυτό, φυσικά, μένει να το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν.

Να σημειωθεί, ότι αυξάνονται τα στελέχη στο Κίνημα Αλλαγής που επισημαίνουν ότι δεν θα αρέσει στη βάση του κόμματος, εάν ένα πρωί γίνει η «κωλοτούμπα» και ο Νίκος δηλώσει ότι θα συμπορευτεί με τον Αλέξη.

«Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε από τώρα τις προθέσεις μας αναφορικά με τις όποιες συνεργασίες και όχι άλλα να λέμε σήμερα και διαφορετικά να πράττουμε αύριο, οι άνθρωποι που πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ θα θεωρήσουν ως εμπαιγμό μια ξαφνική αλλαγή πολιτικής από τον πρόεδρο και αυτό θα ζημιώσει το κόμμα», λένε χαρακτηριστικά στο Κίνημα Αλλαγής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας