Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάVerba volant, scripta manent για τον νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Verba volant, scripta manent για τον νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Tα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν: από τις 8 Μαρτίου σας είχαμε ενημερώσει για τον Νίκο Μήλη και πλέον είναι… κλειδωμένο. Ενώ ετοιμάζεται για Βρυξέλλες ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, καθώς το όνομά του θα φιγουράρει στη λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών, νέος γραμματέας στη Χαριλάου Τρικούπη είναι οριστικά ο Μήλης.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, στέλεχος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Μα, κυρίως, «ανδρουλακικός». Αμ, πώς…

Εκτός, δε, του Σπυρόπουλου, του Νίκου Παπανδρέου και του Φίλιππου Σαχινίδη, η λίστα έχει πλέον από χθες και τους Ρόζα Βρεττού, Ηλία Κικίλια, Παναγιώτη Δημόπουλο και Κώστα Χρυσόγονο (για τον οποίο Χρυσόγονο επίσης τα γράφαμε εδώ και πολλές μέρες), λογικά έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα Θοδωρή Ζαγοράκη (παρά τις αντιδράσεις) ενώ φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τη Χαριλάου Τρικούπη είναι ο Γιάννης Σγουρός, πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Αττικής που αν μη τι άλλο, έχει μηχανισμό που μπορεί να κινητοποιήσει για το ΠΑΣΟΚ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας