Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΤελειώνουν οι Σπαρτιάτες

Τελειώνουν οι Σπαρτιάτες

Στις 24 Απριλίου το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου ανακηρύσσει τα κόμματα και τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές

Αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου τα κόμματα καταθέτουν τα ψηφοδέλτια τους στον Άρειο Πάγο και στις 20/4 υποβάλλονται οι ενστάσεις κατά κομμάτων. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν υπόμνημα κατά της καθόδου των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές μετά τις καταγγελίες του προέδρου Βασίλη Στίγκα για τακτικές δον Κορλεόνε και greek mafia και την εισαγγελική παραγγελία για άσκηση ποινικών διώξεων με την κατηγορία της κεκαλυμένης ηγεσίας κατά 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικού αυτουργού.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Στις 24 Απριλίου το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου ανακηρύσσει τα κόμματα και τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές. Θα φανεί εάν οι Σπαρτιάτες πάρουν απαγορευτικό. Το ποσόν της εκλογικής αποζημίωσης των 24.578,16 € μπήκε στον λογαριασμό του κόμματος σε στιγμή που δεν υπάρχει απαγόρευση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας